Published On: lun, nov. 19th, 2018

O floare si doi gainari / Simona Draghincescu, Misu Tudose si “nea” Ion Rotaru von PSD

Uda(ta) la radacina de mai multi agricultori de top, Simona Draghincescu a dovedit cu varf si, mai ales, cu indesat, ca singurul inconvenient cand sunt mai multe sabii intr-o teaca este sa pui la dispozitie si alte teci, ca doar n-o sa se harjaie pana ies scantei.
Desi a trait visul printesei care sta in varful Titanicului, la clasa intai, a sfarsit, din mana in mana pan’ la clasa a treia.
A luat-o de jos dar nu s-a oprit pana sus, cu o inversunare cu care putine femei sunt inzestrate. N-a avut noroc, deh. Poate ca micuta handbalista care facea plonjoane in tarana unei comune sarace din Vrancea ar fi avut alt par(cur)s, daca, de mica, nu ar fi sesizat, ehei, cu mult timp inaintea divelor de azi, ca carcasa (sic!) face toti banii.
I-a placut sa mulga si a ales sa mulga, dar cu studii superioare. S-a dat batuta de Securitate si abatuta ca a scapat spunandu-le brutelor care o bateau ca fiica sefului lor e mai curva, ca mai multi negri sunt abonati la ea decat la un “interacial” de pe net.
A ajuns sa mulga sticlele de smantana si lapte, motiv pentru care si-a gasit si ea un securist sa-i calce pragul. daca Ceausescu n-ar fi dat ortul popii, poate si azi atarnam la borcanele ei cu smantana, dar n-a fost sa fie.
Visul ei a fost, vorba lui Marin Preda, sa se araneasca, ea nefiind, totusi, decat un Dinu sub paturica. Asa ca, cu durerea in suflet s-a imbracat in halatu’ partidului si, dintr-una-ntr-alta a facut plaja pe zapada si s-a scos. Nu ca nu ar fi meritat, ca-i buna la casa omului!
A vrut sa fie si ea pesedista, da’ aia, chiar prosti, nu au primit-o! Cica, vorba lu’ Misu Tudose, e prea certareata, conflictuala. caca! Si asta fara obraz, asa cum il stie toata lumea care-l stie cu adevarat, n-a ajutat-o, ca doar nu-i caracatita, sa aiba mai multe brate. Are doua si alea-s doar pentru el!
A fost o perioada in care a fost o doamna de fier, dar, vai, atat de multi s-au pisat pe ea ca a ruginit. Scartaind a fier pe fier, a jucat la toate partidele, mai putin la “nationala”, adica la PSD!
A facut toate tumbele posibile, de multe ori scuipand adevaruri printre dinti. Nt! N-a mers. Bulangii din politica braileana i-au pastrat mereu un loc doi. Acum, sa nu credeti ca din poztia asta, si din altele, Draghinceasca a dus-o rau. Nu! dar n-a fost sa fie ce a vrut ea.
Timpul a trecut si ea nu s-a lasat, dar cand a facut-o s-a lasat fix in genunchi (inclusiv in ala operat) in fata a doi, credea ea, gradinari.
Din nefericire, s-a dovedit ca gradinarii erau mai mult gainari, asa ca atat Misu Tudose si Ion Rotaru i-au plantat samanta sterila a PSD-ului. Ce rau imi pare ca Simona a trebuit sa concureze cu viticile de prasila de la pesedeu, dar nu mai era nici la piete ca Meluta si nici nu ii adcea amandine lu’ Misulica, in ploaie, la Ianca!
Imi pare rau de Simona Draghincescu. De ce? Ca nu a reusit sa arate cat de pesedista putea fi ea? Sa fii floarea a doi gainari ca astia doi de mai sus chiar ca e naspa. Pacat! Si cand te gandesti ca filmele indiene sunt atat de lungi…

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>