Published On: joi, nov. 8th, 2018

“Muci in par” si “Te-am blocat pe Facebook”, “realizarili” lu’ Misu Tudose!

Share This
Tags

Cea-ati crezut, ba, ca daca vine Misu Tudose la pesedeu va curge lapte si miere?! Ba, fraierilor, ati luat o teapa de zile mari, asa cum baiatu’ asta cu fata de “startrec” v-a spus ca nu se va intampla niciodata? Ba, el era “teleportat” din mijlocul valizei cu lovele la sediul PSD din Braila. Ajunsese, in sfarsit, el capo de tutti capi! Manelistilor, v-ati dus dupa fenta lu’ “Tase”, asa cum il alinta generalii SRI.

Ce credeati, ba, ca asta va aduce dreptatea si adevarul pentru care ati votat ca prostii? Nu, ba, ca si atunci, via Simonica de la piete, tot teapa ati luat. Ba, voi nu ati vazut ca din abatorul ala a ramas numa’ tauru’ cu coaile in vant?! Ba, voi nu ati vazut ca d-asta a luat-o Tudose si scursura SRI sa puna de o afacere?!

Ba, neinstruitilor, voi credeti ca astia si-au dorit ceva bun pentru Braila, pentru braileni?! Nu! Ei si-au indesat lovelele in buzunar, iar voi ati balit la reusitele lor!

Ati crezut ca veti putea fi la fel, dar pe voi nu va intepa umarul de la gradele ascunde atunci cand cineva va batea prieteneste crezand ca ati facut o afacere profitabila. Ba, brailenilor, voi credeti ca Simonica, care-l excita pe nas-su’ cand se apleca in cada sa spele rufele, lua smantana la sticlele de lapte de cinci lei doar pentru ea?! Prosti cu diploma mai sunteti, ba, ca ea se dadea in barci cu “serviciile” inca dinate de 1989. Ba, cand nas-su i-a adus o pereche de blugi prea mulati a pus-o sa-i probeze, dar ea n-a stat, ca avea un fraier de pacalit la judetean!

Si acolo a ajuns dupa ce a trecut testu’, ba, cand halatu’ rosu a cazut si i-a operat Sabau apendicita. Satul, sau prost dispus, a trecut-o la colegu’. Asta a dus-o iarna la mare, cica sa nu-i vada nimeni, dar “neste”, asa cum zice “inteligentul” de Iulica, casnicii “s-a spart”. Atat de tare ca ciorasteanca von Vrancea a facut-o pe fii-sa vitrega sa fuga in lumanari pana spre Italia!

Ba, Misulica, cand te distrai cu tigrii pe care ti-i aducea sclava ta sa te joci tu ca un bey cu ei, nici nu visai sa ajungi asa sus. Nu, ba, nu visai, dar, poate, iti doreai!

Ai ajuns, ba, pe cadavrul plin de bube a lu’ Veorel. Te-a luat “Bombonel” sub aripa lui, da’ aveai curu’ prea sus, asa ca te-a trimis spre cele patru zari. Ai scapat fara sa nu mai fi bun de scafandru. Nu stiu nimic despre examenul oral, poate ca pe ala l-ai luat!

Ba, Misule, ce s-o mai lungim, nu esti, ba, Bunea Stancu. N-ai har, ba, baiatule! A, si nu ai nici cuvant! Da’ asta nu se pune!

In prima incheiere, ca, ba, Misule, multe vor mai fi, i-ati pus, ba, in prima linie pe “muci in par”, “te-am blocat pe facebook” si pe sclava ta. Lasa-ne, ba, baiatule!

 

PS Stiu ca nu vei asculta, dar, deh, ca si tine, ba, Misule, mi-am facut datoria!

Comentarii

comentariu

About the Author