Published On: lun, nov. 26th, 2018

“Muci in par” a stabilit ca doctorii au furat aspirina saracului din Spitalul Judetean Braila

Nu demult, am scris ca Iulian Francisck Chiriac este un cretin la (cur)tea regelui Misu Tudose. M-a dat in judecata, iar procesul este pe rol. Am sperat ca, daca tot m-a dat in judecata sa isi transforme elucrubratiile in vorbe cu sens, cu continut. Ei bine, acest “muci in par”, un pui de pesedist obisnuit sa foloseasca termeni marxisti pentru dezvoltare – vezi plusvaloarea – a continuat sa ameste mamaliga cu cacatul din capul lui.

A stabilit, din creierul lui mic cat o nuca pe care o simte rotindu-i-se intre urechi ca lipsa medicamentelor la Spitalul Judetean Braila ar fi din cauza ca asistentele si doctorii fura medicamentele de prima linie din spital. Asta arata ca tampitul asta uns de PSD la Ministerul Sanatatii nu numai ca este prost facut gramada, e si idiot! Cel despre care Misu Tudose spunea ca “a baut cerneala” demonstreaza astfel ca un tampit mai mare decat Iulica din Brailita nu putea nici dracu sa puna la conducerea judetului.

Misu, dator fratelui Deliei Rasnoveanu pentru ca i-a tinut si lui lumanarile in biserica, a potrivit-o in postul de manager si i-a dat sarcina de partid cretinului ca sora lu’ nasu’ sa aiba un drum lin, chiar daca impleticit!

De aici s-a nascut criza de la spital, unde “Rasnoveanca” nu poate conduce pentru ca ragaie prea mult a bere. Ca pe Misu il doare la bascheti stim. Ce-i rau pentru paluga pesedista este ca stim si de ce. Un incompetent a pus un bou sef la CJ!

Furtul medicamentelor din spital este un scuipat in fata pentru toti cei care incearca sa faca ceva pentru sanatataea braileana. Ca aceasta afirmatie de tot rasul este sustinuta de doi dobitoci sinistri, Misu si Iulica, nu e de mirare. Ei doar mananca cacat, nu aduc si probe. Presedintele CJ nu are cunostina de nici un furt de aspirina din spital, fie ea si a saracului, iar Misu, cu gonadele-i crescute de amandinele mancate din belsug la Ianca nu face decat sa-l sustina, ca doar asa l-a invatat pe el Coldea!

Pana cand timpul nu va face curatenie printre tampitii din PSD, brailenii nu vor avea nici o sansa! Cand dracu il va lua pe cei doi, o sansa mica se va iti la capatul unui tunel pavat cu minciunile unui parrtid de putrefacti, de cadavre ambulante, de ironii de autobaza si de consideratii ale unui repetent. qed

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>