Published On: mar, nov. 13th, 2018

Lansare de carte la Biblioteca Judeteana Braila

Va invitam vineri, 16 noiembrie 2018, ora 17.00, la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila la lansarea cartii „Partida de vanatoare”, semnata de Stelian Tanase.

Alaturi de autor va prezenta Viorel Coman, critic literar.

Modereaza: dr. Eduard Claudiu Braileanu, sef serviciu in cadrul Bibliotecii.

„Partida de vanatoare” este un roman foileton nascut din provocarile tipice ale scriitorilor debutanti. “Personajul principal este Tumpi, o tanara simpatica, plina de angoase la moda si careia i se pare ca salvarea sta in scrierea unei carti fenomenale. Cartea lui Stelian Tanase este, intr-adevar, fenomenala, mai ales ca intriga se desfasoara pe trei planuri, purtand cititorul in universul culiselor politice, intrigilor politiste si secventelor incarcate de erotism” – se precizeaza pe site-ul Editurii Vremea care a publicat cartea.  „Nu trebuie sa mire personajul principal feminin. In toate romanele mele, personajul principal este o femeie. Aleg intotdeauna femeia pentru ca e mai plina de angoase şi probleme decat un barbat. Despre o femeie ai oricand ce scrie. … Ţumpi sunt eu”, ne spune autorul.

Evenimentul se desfasoara la Sala „Fanus Neagu”, la sediul Bibliotecii din Piata Poligon nr. 4.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>