Published On: mar, nov. 6th, 2018

EXCLUSIVITATE/ Sandulescu de la BRAICAR a finantat ilegal campania electorala, din bani publici! / Antena 1 este printre beneficiari

Cornel Sandulescu, acest “dinozaur” al epocii postrevolutionare are meritul de a fi ramas seful transportului local de-alungul tuturor administratiilor care s-au perindat la Braila. Nimeni nu s-a atins de “osanza” acestui personaj ajuns director la Braicar inca din prima zi de functionare al acestei societati. Va veti intreba de ce, nu-i asa?

Ei bine, Sandulescu a reusit performanta de a finanta din bani publici campanii electorale! Infobraila se afla in posesia unor dovezi irefutabile ca acesta a dat bani pentru campanii electorale, sub masca unor contracte de publicitate care presupuneau promovarea societatii pe care o carmuieste.

Un prim exemplu il reprezinta sume de bani importante date de Braicar catre televiziunea locala a domnului profesor Dan Voiculescu, Antena 1. Sandulescu a platit reclama pentru Braicar, dar aceasta nu a aparut niciodata. In schimb, spatiul cumparat de el a fost folosit de partide politice pentru a-si achita facturile de publicitate! Partide care apoi l-au pastrat “la putere”.

Exemplul lui Sandulescu nu este unic. In curand, Infobraila va prezenta si alte exemple de astfel de situatii, atat de la companii de stat, dar si private.

Incercarile noastre de a contacta Intact Media Group si Antena 1 nu au fost posibile, la numerele de telefon afisate pe siteurile acestora neraspunzand nimeni.

Comentarii

comentariu

About the Author