Published On: mar, nov. 6th, 2018

E foame de bani, baieti / Lumea trebuie sa stie ce fel de baieti sunteti!

Stiu, veti spune ca Brailaleaks incearca sa fure din succesul valizei “gasite” de Rise Project pe marginea unui drum din Teleorman. Gresit. Infobraila nu este o organizatie care sa se ocupe cu astfel de executii. Nu suntem tributari niciunui lobby, din orice directie ar fi el. Chiar daca, poate, PSD ar putea specula pe acesta tema, veti vedea ca dezvaluirile noastre nu sunt unidirectionale. Nicidecum. Ele cuprind intreaga clasa politica braileana. Si aici este vorba de un hard-disck negru si de mii de documente. Dar ele nu sunt gasite pe marginea vreunui drum din Ciocile sau Romanu, de exemplu. Nu suntem circarii de la RiseProject. Nu avem un target politic!

Stiti foarte bine ca am tot lansat semnale publice privind diverse afaceri politice. Nu s-a miscat nimic, poate si pentru ca, in mintea unora, un site de stiri din Braila nu este similar celor din Bucuresti sau de aiurea. Ramane de vazut ce impact vor avea dezvaluirile noastre.

Tot ceea ce veti vedea este munca unor oameni care au crezut, inca de la inceput, ca oamenii cu care aveau de-a face sunt susceptibili de a deveni “gulerele albe” ale unui oras scufundat in mizerie. Ca aveau de-a face cu niste mafioti!

Nu vrem sa concuram cu nu stiu ce institutii media. Noi suntem noi. Cei care am crezut ca a alege raul cel mai mic este mai bine decat a alege raul absolut.

Vom publica reprezinta munca si speranta unor oameni, unii dintre ei nemaiflandu-se printre noi. Nu vrem decat sa vedeti adevarata fata a celor care se dau experti in viata de cartier, dar, vorba cantecului, nimeni nu i-a vazut prin el!

Vrem sa va lasam sa judecati singuri ce s-a intamplat, ce se intampla si ce se va intampla. E un risc pe care ni l-am asumat atunci cand am hotarat ca frica e mai buna decat rusinea!

Este o foame de bani, de voturi, de influenta. Noi, Infobraila, nu vrem nimic din toate astea. Nu spunem ca niciodata acest “imbold” nu ne-a dat tarcoale. Dimpotriva!

Suntem insa dispusi sa ne asumam acest risc, doar pentru ca pe strazile Brailei circula mai multi pesti in masini germane decat in acvarii, ca tarfe de doi lei isi fac reclama directa iar Politia inghite in sec sau nu (daca citim rechizitoriul de Red Velvet – nr), dar nu face nimic. Ca politicieni de doi lei isi bat joc de oamenii acestui oras.

E foame de bani, baieti, este?!

Noi vrem doar un singur lucru: sa stie toata lumea ce fel de baieti sunteti!

Comentarii

comentariu

About the Author