Published On: mie, nov. 7th, 2018

BRAILALEAKS/ AUDIO SPECTACULOS / Gheorghe Bunea Stancu i-a refuzat avansurile Simonei Draghincescu

Continuam astazi dezvaluirile noastre despre politicienii braileni si nu numai. Reafirmam faptul ca Brailaleaks nu este rezultatul unei valize “gasite” pe marginea vreunui drum de tara. Este munca unor jurnalisti dedicati, unii dintre ei nemaiafalndu-se, din nefericire, printre noi. A sosit momentul sa stiti cu cine aveti de-a face. Asa cum am mai scris, preferam sa ne fie frica decat rusine!

Prin urmare, astazi va prezentam un dialog spumos care arata cat de “impotriva PSD” se afla si se afla Simona Draghincescu.

Nu facem decat sa va aratam pe cine votati, nu cum sa votati. Comentariiile sunt de prisos, prin urmare va rugam sa ascultati cu atentie aceasta inregistrare dintre Gheorghe Bunea Stancu si un ziarist brailean, primul povestindu-i ca, in ciuda opozitiei fatise fata de PSD, Draghincescu, potrivit spusele fostui presedinte CJ Braila, i-ar fi facut avansuri. Chiar daca stim unul dintre motivele pentru care Bunea Stancu a refuzat, unul dintre acestea fiind acela ca fostul sef al CJ este reticent in folosirea prezervativelor, nu le cunoastem pe celelelate. De gustibus!

In continuare, puteti asculta dialogul spumos in care GBS povesteste despre relatia lui cu Simona Draghincescu. Trebuie sa recunoastem ca Draghincescu si-a dorit mereu apropierea de PSD, dar partidul nu a vrut-o. Nici cand era condus de Bunea Stancu, nici acum, cand este la carma Misu Tudose, despre aceasta atitudine urmand sa cititi curand in ziarul Infobraila.

Precizam ca am “cenzurat” cuvintele cu “f”, dar cu siguranta veti intelege despre ceea ce este vorba!

Comentarii

comentariu

About the Author