Published On: mar, oct. 9th, 2018

VIDEO/ Un brailean agresat de Politie / Ba, Gluga, ne arestezi pe toti?!

Abuzurile Politie Braila parca nu se mai opresc! Un ultim caz s-a petrecut, potrivit debraila,ro, intr-o parcare de la intersectia strazilor 1 Decembrie 1918 cu Bulevardul Dorobantilor. Un echipaj de Politie s-a napustit asupra unui sofer de taxi cerandu-i sa se legitimeze si, vazand ca sunt filmati, au devenit violenti.

„Politia oprise pentru ca erau niste oameni ai strazii care consumau alcool si faceau scandal. Cu ceva timp in urma, ii amendasera si Jandarmeria. Apoi, din senin, politistii au venit la noi. Nu a zis buna seara, nu a zis cum il cheama, dar ne-a cerut buletinele. Eu l-am rugat sa imi spuna cum il cheama, cum e normal, iar apoi ma prezint si eu. Domnul politist a devenit iritat, iar eu am dat drumul la filmare. a venit la mine si mi-a bagat mana in gat! Cand a vazut ca filmez, s-a retras. Mi-a pus mana la spate, mi-a pus catuse, m-a pus la perete, apoi a cerut intariri”, ne-a declarat Eparu, potrivit debraila.ro.

La Politie, “oamenii legii” l-au amendat cu 500 de lei pentru ca„a facut scandal in loc public, prin strigate si larma”. Acest tip de avertisment este des intalnit in cadrul Politiei Braila, de foarte multe ori ascunzand o represiune asupra celui pe care-l amendeaza!

„Mi-au dat drumul la catuse, iar agentul m-a intrebat daca am facut puscarie. Cand i-am zis ca nu, mi-a zis ca o sa aiba grija sa fac. A pus-o pe politista sa faca procesul verbal, pentru ca tot n-a vrut sa-mi spuna cum se numeste. Nu m-a batut, dar mi-a bagat mana in gat si nu este normal asa ceva. Eu o sa contactez un avocat si o sa vad ce e de facut. El trebuia sa ma apere, nu sa ma tranteasca”, a declarat victima abuzului politistilor, potrivit debraila.ro.

Nu este prima data cand Politia procedeaza in acest mod. Se pare ca seful institutiei este pe aceeasi lungime de unda cu colegii sai, mai ales dupa ce, in strainatate, a avut la indemana mase largi de oameni pe care sa-si antrezene si perfectioneze “abilitatile”.

Vezi video aici.

Comentarii

comentariu

About the Author