Published On: vin, oct. 5th, 2018

Tudose trebuie sa ia masuri urgente! / Acum, el gireaza politic performantele pesedistilor

Primarul Marean a decis sa bage un sac de bani in societatea de salubrizare ECO, unde actionar majoritar este populatia Brailei, via Consiliul Local Municipal. Rezultatele nu s-au lasat asteptate, gunoiul inunand si mai mult orasul.  Directorul Pisica, pesedist cu acte in regula, fiind impus cu forta la conducerea societatii doar ca sa ia o sacosa de bani salariu, este habarnist, la fel ca si fratele lui, impus tot prin forta intr-un post de conducere la HC Dunarea Braila, de unde ia si el o alta sacosa de bani. Cei doi au o singura calitate, sunt pesedisti!

PSD are acum un nou presedinte, ex-premierul Mihai Tudose, cel care gireaza politic tot ceea ce fac ciracii sai. Sa fi uitat asa repede ca actualul gunoier-sef Pisica ameninta ca ii baga actualui sef al PSD Braila ceva pe gat daca nu-i do o functie de sef adevarat, nu postul de atarnator pe care il primise tot de la PSD la Braicar. Poate ca Tudose a imbatranit sau poate ca “pisicii rosii” sunt la putere acum in PSD Braila.

Poate nu ne-ar interesa asa de mult ca PSD isi planteaza oamenii peste tot, dar, daca tot primesc o sinecura, n-ar putea fi si calificati pentru posturile oferite? Nu mai are PSD in rezerva de cadre decat tot felul de impotenti profesional? Ca doar exemplele nu se opresc la ECO sau HC Dunarea? Pot continua cu mai toate institutiile pastorite politic de PSD prin metoda concursului de unul singur, asa, ca la Spilaul Judetean de Urgenta Braila, ca la Zona Libera Braila, ca la CUP Dunarea si exemplele pot continua.

Chiar credeam ca Tudose va face ceva ordine in PSD si in actiunile oamenilor de casa in institutiiile pe care s-au trezit ca le conduc. Cam cat mai asteptam, dom’ presedinte?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>