Published On: lun, oct. 15th, 2018

TOPUL FIRMELOR BRAILENE, EDITIA XXV

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila organizeaza cea de a XXV-a editie a Topului firmelor. Gala de premiere va avea loc joi, 1 noiembrie.

Evenimentul organizat anual de Camerele de Comert si Industrie Judetene, alaturi de Topul National al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, premiaza performanta in afaceri a firmelor cu rezultate financiare deosebite obtinute in anul anterior si selectate pe baza metodologiei unice, complexe, transparente si unitare la nivel national, implementata de sistemul cameral din Romania (metodologia se regaseste pe pagina de web http://www.cciabr.ro/media/pagini/home/Metodologia_de_realizare_a_Topului_firmelor_Editia_XXV_a.pdf)

Anul acesta, din cele 40.571 societati comerciale inregistrate in judetul Braila la 31 decembrie 2017, 7.911 au depus bilant, iar numarul firmelor care au indeplinit in totalitate indicatorii luati in calcul este de 2.324.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila felicita toate firmele care, prin rezultatele inregistrate, s-au clasat in Top si asteapta reprezentantii acestora la Gala de premiere.

Informatii suplimentare puteti obtine la: 0722435176, office@cciabr.ro

Comentarii

comentariu

About the Author