Published On: vin, oct. 26th, 2018

Presedintele CJ Braila joaca in filmul “Colierul de mucoase”

Francisck Chiriac mai are putin si roaga pe cineva sa-l treaca strada, mai precis pe Caranica, aceasta curea de transmie transpartinica unsa cu ulei de Pisica. Baietas, care e deranjul tau? Tu crezi ca eu am ceva cu tine ca tu ai mult par si minte deloc?! baietas, sa-ti aduc aminte “neste” (asa cum spui tu) lucruri.

Baietas, matale ai devenit “celebru”, prin gratia lui Bunea Stancu si amabilitatea inexplicabila a lui Tudose, fix datorita (de fapt, din cauza) PSD. Daca astia doi nu te legitimau, unul pentru “contractul” de analize pentru Spitalul Judetean de Urgenta si celalalt in cadrul actiunii “Muie Spitalul Judetean”, in care tu ai fost doar unealta care si-a primit rasplata prin numirea la Ministerul sanatatii si apoil la presedintia CJ Braila, azi depanusai porumb la tactu’ socru pe tarla si te ponta nevasta-ta.

Cu toti banii lu’ socrut-u’ nu sari de genunchiul broastei. Esti un taran parvenit cu niste scoala pe puncte. Orice branduri pui pe tine, tot iti cade pamantu’ din buletin. Ce sa-i faci, te-ai nascut sa sari linia de tramvai care nu curenteaza.

Ma doare-n cur (ca sa fiu exact, nici macar acolo) de conflictul tau (mai exact al stapanului tau) cu mine. Din punctul meu de vedere, n-ai decat sa te lupti cu mine in afaceri sau chiar si fizic, pana iti da sangele pe nas. Dar invata dracului odata, sau macar incearca, sa te comporti ca un ales, ca un demnitar, ca un om politic, nu ca o chivuta cu mainile-n sold. Reprezinti Braila!

Vad ca ameninti in stanga si in dreapta. Pe mine ma dai in judecata, pe Nechita incerci sa-l discreditezi ca a avut curajul sa va dea in gat ca ai fost de acord sa futeti miliarde pe nu stiu ce curatenii inventate de Candea si altii ca el pentru o firma a copilului celui care va tiparea afisele electorale.

Ia sa vedem, mie ce imi faci, imi iei boii de la bicicleta? Iti pui curtezanul tomnatic sa ma sune cand sunt in direct sa ma combata, asa cum ai facut in februarie? Sau pe Mihai sa-mi spuna ca suntem prea putini oameni de valoare in Braila ca sa ne certam intre noi. Astept…

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>