Published On: mie, oct. 10th, 2018

Politistii braileni au gasit 38 de pliculete cu “iarba” asupra unor tineri

La data de 08.10.2018, ora 12:40, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica i-au identificat, pe strada Plevna din municipiu, pe doi tineri, cu varste de 17 si 20 de ani, din judetul Buzau.

Cu ocazia efectuarii controlului corporal al acestora, politistii au gasit asupra tanarului de 20 de ani 38 de pliculete ce contineau substante vegetale, maruntite, de culoare verde, autosigilante transparente cu efect halucinogen.

Tot la aceeasi data, politistii l-au depistat si pe un brailean de 32 de ani, in timp ce se afla pe o banca de pe strada General Eremia Grigorescu si fuma o tigara confectionata artizanal, care emana un miros puternic intepator.

In urma controlului corporal al acestuia, politistii au gasit asupra sa doua pachete de foite folosite la confectionarea de tigari.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul Politiei, iar in cauza a fost intocmite lucrari generale pentru deţinerea de substanţe interzise, care au fost confiscate, urmand ca verificarile sa fie preluate si continuate de catre politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, conform competentelor.

Comentarii

comentariu

About the Author