Published On: mie, oct. 10th, 2018

Politistii au identificat-o pe braileanca care “ar fi gasit” un telefon pe raftul unui magazin

Luni, politistii au identificat-o pe o tanara, in varsta de 28 de ani, din Braila, banuita de sustragerea unui telefon mobil, uitat pe raftul unui magazin.

Politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale au identificat-o, in urma cercetarilor efectuate, pe o braileanca de 28 de ani, banuita ca, la data de 27.10.2017, in jurul orei 15:00, ar fi gasit un telefon mobil pe raftul unui magazin  din municipiu, uitat de o clienta, si, profitand de faptul ci in jurnu se mai aflau alte persoane in jur, si l-ar fi insusit.

Astfel, cand proprietara acestuia si-a dat seama ca si-a uitat telefonul, a revenit in magazin sa-l caute, insa nu l-a mai gasit.

Prejudiciul a fost recuperat de politisti, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru furt si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>