Published On: mar, oct. 16th, 2018

LANSARE DE CARTE LA MUZEUL BRAILEI „CAROL I”

Muzeul Brailei „Carol I” va invita sambata, 20 octombrie 2018, ora 11, la sediul din Piata Traian, nr. 3, in sala „Regele Ferdinand si Regina Maria”, la lansarea cartii Traveling: roman sensual        , de Viviana Ioan.

Prezinta:

  • Valentin Popa
  • Viorel Coman;
  • Vasile Datcu;

Moderator: Valentin Popa.

Biografie Viviana Ioan:

S-a nascut la Braila, intr-o familie de oameni luminosi si cuminti.

Pasionata de psihologie, arte vizuale si arta cuvantului, in adolescenta a fost membru prin corespondenta al Clubului Psihologilor din Bucuresti condus de Radu Cimponeriu si a urmat un curs de arta dramatica la Scoala populara de Arta din Braila.

Licentiata in litere, intre 1985 si 1990 a facut parte din cenaclurile literare „Mihu Dragomir” si „Panait Istrati”. Dupa 1990 a plecat intr-un pelerinaj cultural si lingvistic prin Europa, stabilindu-se, la un moment dat, in Italia.

De la intoarcerea in tara traieste in Bucuresti, unde este in prezent profesor de limba engleza la un colegiu de arte.

Primele lucrari publicate sunt poeme in proza, poezii si fragmente din romanul Traveling: roman sensual, in revista literara Luceafarul.

Incepand cu 2017, autoarea isi publica singura cartile pe Amazon, in limbile romana si engleza. A publicat pana acum romanele Traveling: roman sensual, Traveling True (Editia in limba engleza), Darxination (English Edition) si cartea de poeme Found: Poeme si proza poetica (Editia in lmba romana).

Viviana Ioan continua sa isi scrie romanele, dar si articole pe blogul bilingv personal –  vivianaioan.com, in cadrul conceptului Next Woman. De asemenea, publica in limba engleza pe Medium si LinkedIn. In curand se va lansa pe site-ul artistilor Patreon.

Carti in curs de aparitie: Author Deviser of Own Dreams. Peter Ackroyd (critica literar artistica), Maria in Italia (roman in romano-italiana), Victoria en España (roman, Editia in limba romana).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>