Published On: mie, oct. 17th, 2018

ECO SA Braila nu are RCA pentru masini! Directorul PSD Pisica a fost prins cu mata-n sac!

Cand te pune partidu’ director fara ca tu sa fi condus macar o scara de bloc la viata ta sau fara sa fi avut grija vreunui salariat sau a unui impozit, Divinitatea nu te lasa neplatit si cu… banii luati.

Este cazul unuia dintre “pisicii rosii” ai PSD-ul brailean, Ionut Pisica, ajuns peste noapte ditamai seful peste compania de gunoaie a PSD-ului.

A fost nevoie doar de o tamponare usoara dintre o masina de gunoi si un autoturism ca sa ne dam seama cat de tampit director este Pisica. Si cat de tampiti sunt cei care l-au pus in fruntea ECO SA Braila, societate apartinand brailenilor, via CLM-Marean Dragomir.

Intamplarea a scos la lumina faptul ca masina de la ECO nu are numai un director prost, dar si care incalca legea, asta deoarece asigurarea RCA pentru pesedisti este facultativa!

Prins cu mata-n sac, Pisica a declarat presei ca el nu-i vinovat, ca este vorba doar despre o intarziere de o zi. Si nici macar din vina lui, ci din cauza unui angajat.

Cum ar putea un pesedist sa-si asume raspunderea pentru ceva?! Ce naste din pisica, soareci mananca!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>