Published On: mie, oct. 31st, 2018

DNA, dormi? / “Presedintele CJ mi-a cerut sa declar neconforme contracte de aprovizionare, ca sa poata face el afaceri cu medicamnetele”

  • o spune un important personaj de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila

O marturie de o important deosebitaa intrat in posesia ziarului nostru. Ea demonstreaza ca baiatul cu muci in par, un pseudopesedist ajuns intamplator presedinte al CJ Braila, este un nemernic care cauta doar sa iasa in fata si sa faca bani. Asa cum a facut si cand era un amarat de director la firma de analize care, din cauza lui Gheorghe Bunea stancu a ajuns sa castige licitatia pentru a realiza toate analizele de la Spitalul Judetean Braila.

Mucosul asta, despre care Tudose spunea ca a “baut cerneala” si ca”n-am de unde dracu sa pun pe altul”, s-a ajuns asa tare ca isi permite sa spuna oamenilor ca trebuie sa declare neconforme contracte de prestari servicii doar ca sa poata el sa-si faca mendrele.

Acest mucea vanator de zestre a ajuns astazi sa decida soarta celui mai mare spital brailean. Acest cacat cu mot gelat are drept de veto asupra vietilor noastre. Un maimutoi din menajeria de doi lei a lui Tudose stapaneste dreptul nostru la viata. E normal? Poate pentru Misu Tudose nu conteaza, ca el isi face analizele la cei mai tari medici romani, dar noi, astia care nu avem gradele cusute pe dinauntrul camasii, ce facem? Il suportam pe “Iulica”, zis la partid “Julica”, de la Jula, compozitorul….

Stam ca prostii pe holuri si ne uitam la imberb cum isi bate joc de noi. Ba, Misule, tu esti normal?! Ne lasi pe mana astuia, ca sa ce? Sa reduci numarul de votanti? Sau sa arati ca te doare la bascheti de prostii ca noi? Ba, Misule, de ce nu ti-ai facut analizele la “Judetean”? Ba, tie cand ti s-a umflat ochiu’ ti-a zis toata lumea ca nu ai ce dracu cauta la Neacsu, asa ca ai gonit cu 170 de kilometri la ora la Bucuresti. Da, ba, erai ministru. Da’ acum ce esti, un potitruc care isi bate joc in continuare de noi, este?

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>