Published On: mie, oct. 10th, 2018

Cutitul din bucatarie “ a ajuns” in torpedoul masinii a unui tanar din Braila

Politistii braileni au confiscat un cutit de bucatarie, gasit in autoturismul unui tanar de 26 de ani, pe care l-au oprit in trafic pe raza municipiului.

La data de 08.10.2018, ora 23:30, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, impreuna cu cei ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, l-au oprit in trafic pe un brailean de 26 de ani, in timp ce conduce un autoturism pe Calea Calarasilor.

Cu ocazia efectuarii controlului vehiculului, politistii au gasit in torpedoul vehiculului un cutit de bucatarie, cu lama in lungime de 20 de cm.

Totodata, in urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca soferul nu detine asigurare obligatorie tip RCA valabila, fiind sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 1.000 de lei, conform Legii 132/2017, privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si tramvaie.

Ca masura complementara, politistii i-au retinut acestuia certificatul de inmatriculare si i-au retras placutele cu numarul de inmatriculare ale masinii.

Braileanul a fost condus la sediul Politiei Municipiului, pe numele sau fiind intocmit dosar penal pentru portul fara drept de obiecte periculoase, iar obiectul a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>