Published On: mie, oct. 31st, 2018

Cu masina in gard/ Soferita nu detinea permis de conducere

Politistii braileni au identificat-o pe o tanara, din localitatea Jugureanu, care a condus un autoturism, desi nu detinea permis de conducere, si a intrat cu el intr-un gard.

La data de 30 octombrie, ora 10:10, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Faurei au fost sesizati, prin apel 112, de catre o femeie din satul Jugureanu, comuna Ulmu, cu privire la faptul ca o masina a intrat in gardul unui imobil.

Ajunsi la fata locului, politistii au identificat-o pe o tanara, in varsta de 25 de ani, din localitate, care, in timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra acestuia, a parasit partea carosabila si a intrat in gardul unui imobil, provocandu-i distrugeri.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca aceasta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis si distrugere.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>