Published On: mar, oct. 30th, 2018

41 de terenuri virane, lasate de proprietari nesalubrizate si in paragina 

Politia Locala Braila desfasoara in permanenta actiuni de atentionare si sanctionare a proprietarilor de imobile si terenuri care nu respecta legislatia in vigoare privind intretinerea unor astfel bunuri. Astfel, de la inceputul anului 2018 si pana acum, au fost identificate 41 de terenuri virane, lasate de proprietari nesalubrizate si in paragina. In acest sens, au fost aplicate 11 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 11.700 lei. Cele mai recente cazuri in care s-au aplicat sanctiuni contraventionale se refera la terenurile situate pe str. Catolica nr.2,  B-dul Independentei nr. 95 sau str. Danubiului nr. 13A. Astfel, proprietarul imobilului de pe str. Catolica a primit anul acesta doua sanctiuni contraventionale in valoare totala de 2.000 lei, proprietara imobilului de pe B-dul Independentei – o sanctiune contraventionala in valoare de 1.000 lei, iar proprietarul imobilului de pe str. Danubiului a primit, in perioada 2017 – 2018, 5 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 3.300 lei.  In ceea ce priveste imobilele degradate, au fost aplicate, de la inceputul anului, 27 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 7.300 lei. Printre cei care au fost amendati, se numara atat persoane fizice (ex. proprietarii imobilelor de pe str. Petru Maior nr.8 sau P-ta Traian nr. 4) cat si persoane juridice (ex. – SC. Venta Prodcom SRL pentru imobilul din str. M. Eminescu nr. 44 sau SC SC Crown Business & INDUSTRIAL Group SA Bucureşti pentru imobilul din str. Mihai Eminescu nr. 17).

Incepand cu luna august a acestui an, conform HCLM nr. 418/30.08.2018, sanctiunile privind contraventiile savarsite prin incalcarea normelor de gospodarire pe teritoriul municipiului Braila au fost majorate, amenzile situandu-se acum intre 1.000 si 2.500 lei, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Politia Locala Braila va continua actiunile specifice, pana la remedierea deficientelor constatate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>