Published On: vin, sept. 14th, 2018

Zilele acestea au fost oprite in trafic si verificate de catre politisti, 67 de autovehicule

La data de 12 septembrie, politistii braileni au desfasurat actiuni pe raza judetului.

Politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier, Sectiei 1 Politie Rurala Braila, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza judetului, pentru prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica si actele de comert.

Totodata, acestia au actionat si pentru constientizarea soferilor cu privire la riscurile la care se expun incalcand regulile de circulatie, in vederea salvarii de vieti si prevenirea accidentelor rutiere grave.

 Pe timpul activitatilor au fost controlate mai multe societati comerciale, legitimate 79 de persoane, oprite in trafic si controlate 67 de autovehicule.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 13 de sanctiuni contraventionale, dintre care 8 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere, si 5 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor normde de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>