Published On: vin, sept. 7th, 2018

VIDEO / Ponta: “Dragnea va pleca, va veni Tudose in locul lui!”

Fostul premier Victor Ponta sustine de multa vreme ca singurul care il poate inlocui pe Liviu Dragnea este Mihai Tudose, unul dintre succesorii la functia de prim-ministru a lui Victor Ponta. Declaratia, facuta in urma cu ceva vreme, arata ca inca demult politicienii cu state vechi se gandeau la aceasta alternativa. In perioada imediat urmatoare, Tudose va candida la sefia filialei judetene a PSD Braila, in urma decizie recente a CNEX al partidului ca alegerea pentru functia de presedinte sa se desfasoare in 11 filiale din tara. "Dragnea va pleca, va veni Tudose in locul lui. Problema este daca Tudose poate sa duca din nou PSD-ul spre centru!", a spus Ponta.

Mihai Tudose sustine ca a vorbit cu unul dintre cei care isi doreau cu ardoare aceasta functie, senatorul Ion Rotaru, si ca acesta i-ar fi spus ca nu mai doreste sa candideze, insa, ca de obicei, Rotaru l-a mintit, pentru ca la mai putin de 48 de ore dupa discutia despre care Tudose spune ca ar fi avut loc, Rotaru declara presei ca isi doreste sa fie presedintele PSD Braila. Ce-i drept, dupa ce Infobraila a anuntat in exclusivitate ca Mihai Tudose va candida, cu o sustinere masiva din teritoriu, la functia de sef al filialei, Rotaru si-a modificat intentiile declarand ca si-ar dori sa fie secretar general.

Daca victoria iminenta a lui Mihai Tudose nu va fi concretizata si prin schimbarea garniturii de vechi slugi a lui Gheorghe Bunea Stancu, acesta va deveni prizonier al unui partid impietrit in manevrele de culise caracteriste PSD Braila in ultimii 25 de ani.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>