Published On: mar, sept. 18th, 2018

Un bucurestean de 24 de ani s-a ales cu dosar penal la Braila pentru furtul unui telefon mobil

La data de 14 septembrie , un bucurestean, in varsta de 24 de ani, care se sustragea urmaririi penale, a fost depistat pe raza municipiului Bucuresti, acesta fiind preluat de catre politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

In fapt, in ziua de 16.07.2018, ora 10:35, un brailean a sesizat prin apel 112, faptul ca o persoana necunoscuta a deposedat-o pe concubina sa de telefonul mobil.

Politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, stabilind ca tinerei, in varsta de 24 de ani, i-a fost sustras telefonul prin folosirea de violente, in timp ce se afla in liftul scarii blocului in care locuieste.

In urma cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale  l-au identificat pe un tanar, in varsta de 24 de ani, din municipiul Bucuresti, banuit de comiterea faptei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.

La data de 06.09.2018, instanta a emis pe numele tanarului un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, in lipsa lui, acesta sustragandu-se urmaririi penale.

In cursul zilei de 14.09.2018, tanarul a fost prezentat Judecatoriei Braila, unde s-a dispus aplicarea mandatului de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Bucuresteanul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>