Published On: vin, sept. 7th, 2018

Un barbat a vrut sa intre ilegal in Romania traversand raul Prut

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au depistat un barbat care a incercat sa intre ilegal in Romania, traversand inot raul Prut.

In data de 05.09.2018, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati – I.T.P.F. Iaşi, pe timpul executarii atributiilor specifice in zona de responsabilitate, au depistat si retinut, la km 2.9 al Digului National de Protectie al raului Prut, un barbat care nu-şi justifica prezenta in zona. Cel in cauza nu avea documente de identitate asupra sa, fapt pentru care a fost condus la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Galati in vederea stabilirii identitatii.

In urma cercetarilor efectuate şi a declaratiei barbatului, lucratorii nostri au stabilit ca acesta are dubla cetatenie, romana si R. Moldova, se numeşte T.I. şi are 32 de ani. Persoana in cauza a declarat ca a incercat sa intre ilegal in Romania, traversand inot raul Prut, pe fondul unor probleme familiale.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de intrarea in tara prin trecerea frauduloasa a frontierei de stat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>