Published On: lun, sept. 3rd, 2018

Targ de Carte la Braila

In ultimii 10 ani in spatiul sud estic al tarii au inceput sa apara manifestari dedicate cartii. In acest context general, Primaria Municipiului Braila in parteneriat cu institutia Consiliului Judetean si Biblioteca Judeteana "Panait Istrati", organizeaza prima editie a Targului de Carte.

Aceasta manifestare are loc la ceas aniversar pentru aceste locuri, Braila sarbatorind alaturi de intreaga tara 100 de ani de la Marea Unire din 1918, dar si 650 de ani de atestare documentara a municipiului.

Targul va avea loc in perioada 3 – 7 septembrie, si se va desfasura in aer liber, pe spatiul pietonal delimitat de Strada Mihai Eminescu, programul de vizitare fiind intre orele 10.00- 20.00.

Editurile participante sunt: Cununi de Stele, Cartex, Istros, Nemira, Saeculum, Proilavia, Torent Press, Tritonic, Shiva Books, Vivaldi dar si papetariile: Panimis, Spectrum si Temptis.

In plus, trei seri la rand, pe 4, 5 si 6 septembrie, incepand cu orele 18.30 vor avea loc concerte sustinute de Magda Dutu si Dan Music Band, Chroma Project si Antic.

Deschiderea oficiala are loc luni, 03 septembrie, la ora 11.00.

 

 

Va asteptam!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>