Published On: joi, sept. 20th, 2018

Rotaru va fi schimbat astazi, pentru ca este nesigur in relatia cu Dragnea!

Data alegerilor la PSD a fost devansata, pentru ca senatorul PSD Braila Ion Rotaru este considerat "nesigur" de catre colegii de organizatie. Putred de bogat si cu o afinitati legate de toti oamenii importanti din politica, mass-media si afaceri, Rotaru va fi tras pe dreapta pentru a fi evitat orice "derapaj" la Consiliul Executiv al PSD care va avea loc vineri la Bucuresti.

Un lucru normal, pentru ca Rotaru, un fost exponent de marca al regimului comunist, nu poate fi luat in serios indefirent ce garantii ar oferi acesta. Mai mult, apropiat al consilierului personal al primarului Marean Dragomir, Simionescu, apropiat de marca al lui Dragnea, este cel care decide in siajul cui sa ramana Rotaru. Si, evident, Simionescu i-a trasat sarcina fostului politruc PCR Rotaru sa tina cu Dragnea. Din fericire pentru cei care doresc o schimbare reala in PSD, Rotaru nu mai este un "rege" ci un " pion" amarat care va fi sacrificat, asa cum si merita, pe altarul razboiului PSD cu Liviu Dragnea!

Practic, la aceasta ora, cei care vor demiterea lui Dragnea securizeaza toate posibilitatile prin care inamicii acestei grupari sa poata face vreo miscare. In acest mod, declaratia lui Tudose ca in PSD nu au ce cauta comunistii capata o relevanta deoasebita. Ramane de vazut daca astazi Tudose va fi in stare sa arunce peste bord balastul comunist si sa ofere o perspectiva proaspata asupra PSD.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>