Published On: mie, sept. 26th, 2018

Premiera la Teatrul de Papusi Braila

Venind in intampinarea copiilor braileni, Teatrul de Papusi Braila ii invita pe acestia la premiera spectacolului “Scufita Rosie” dupa fratii Grimm, duminica 30 septembrie 2018, ora 11:00. Scenariul si regia spectacolului apartin lui Geo Balint, scenografia este semnata de Tünde Tomos, muzica: Cornel Cristei.

Din distributie fac parte: Ioana Popescu, Iulian Gheorghe, Aurora Popescu, Valentina Lepadatu, Sofia-Gabriela Catruna si Gabriela-Elena Picus.

“SCUFITA ROSIE”, mereu proaspata si inepuizabila, in haine noi… Este iarna… Scufita Rosie este o fetita din zilele noastre, adorabila si obraznicuta cu masura… Lupul cel fioros este acum de culoare mov si, dupa cum spune el, foarte-foarte simpatic si pe cale sa devina vegetarian… iepurasul Tzupa-Tzup mai curajos ca niciodata… corbul Kraa poate fi masura intelepciunii (si moralei) necesare copiilor nu foarte ascultatori si cu gandul numai la joaca… Nu lipseste nici bunica… nici vanatorul ! Impreuna cu talentata si pasiona(n)ta echipa de actori a Teatrului de Papusi „CARABUS” Braila am incercat sa (re)povestim „SCUFITA ROSIE” in delicat visatoarea scenografie a lui Tünde Tomos si superba muzica a lui Cornel Cristei… Povestea fara de sfarsit a copilariei continua… Scufita Rosie, prietenii ei si Lupul cel Mov va asteapta …la TEATRU!” – a afirmat regizorul Geo Balint.

Comentarii

comentariu

About the Author