Published On: mar, sept. 25th, 2018

Politician brailean care a dat “teapa” la curve / I-a cerut sprijinul lui Bunea Stancu

Un cunoscut politician brailean a trecut prin momente de groaza atunci cand l-a intalnit intr-o parcare pe “pestele” unei prostituate la care tocmai fusese si plecase fara sa plataeasca. Cunoscut om de afaceri si politician liber…tin, politicianul s-a vazut cu mana in gat in timp ce incerca sa urce in SUV-ul sau de lux. Nimeni altul decat “pestele” unei prostituate ii reclama faptul ca a plecat fara sa plateasca, dupa ce fusese la o prostituata din zona Soselei Buzaului.

Camerele de luat vederi ale mai multor banci si a unui supermarket au integistrat conflictul intre politicianul libertin si cel care ii reclama banii pentru serviciile unei prostituate in vasrta de 20 de ani. Strans cu usa, politicianul si-a declinat adevarata identitate si, vazand ca “pestele” nu reactioneaza la functia politica a acestuia l-a sunat pe mentorul sau, Gheorghe Bunea Stancu.

Fostul presedinte al CJ Braila s-a declarat amuzat de incident, dar i-a povestit unui cunoscut ziarist brailean despre evenimentul penibil care avusese loc in parcarea unui supermarket. “Da, boul ala m-a sunat pe mine sa-l scap. Pai, ce, il trimisesem eu la curve?! Nu! A plecat fara sa plateasca si a fost prins in parcare si pus sa faca plata! Il stie toata lumea, are gura mare… e liber…. e libertin, ca sa zic asa!”, a declarat razand fostul presedinte al CJ Braila. Pana la urma, placerile liber… tinului au fost achitate si “pestele” l-a lasat in pace. dar povestea a ramas si, iata, potrivit unor surse extrem de credibile, a ajuns sa fie publica.

Pentru ca ziarul Infobraila nu doreste sa deconspire sursa stirii, nu vom publica numele politicianului. Tot ceea ce trebuie sa luati in calcul este ca acesta are aptitudini marinaresti si seamana cu un alt fost marinar celebru, Basescu.

Comentarii

comentariu

About the Author