Published On: mie, sept. 19th, 2018

Petitiile adresate Avocatului Poporului se solutioneaza gratuit

Reprezentantii Biroului teritorial Galati al institutiei Avocatul Poporului acorda audiente cetatenilor din judetul Braila, in municipiul Braila, vineri, 21 septembrie 2018, la sediul Institutiei Prefectului – judetul Braila, incepand cu ora 1000.

            Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte cu o petitie din care sa rezulte pe scurt problemele cu care se confrunta si documente justificative, in copie.

            Institutia Avocatul Poporului este o autoritate publica autonoma si independenta care are drept scop apararea drepturilor si libertatilor persoanelor fizice in raporturile acestora cu autoritatile publice. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoana, printr-o petitie, daca apreciaza ca i s-au incalcat drepturile garantate de Constitutie prin acte si fapte administrative ale autoritatilor publice. Petitia se poate trimite prin posta, prin e-mail sau se poate depune personal in cadrul audientelor.

            IMPORTANT! Inscrierile pentru audiente se vor face la telefon 0236.32.00.10, cel mai tarziu pana in ziua anterioara audientelor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>