Published On: joi, sept. 20th, 2018

O braileanca de 49 de ani a fost agresata sexual de catre un tanar de 23 de ani

La data de 18 septembrie , Judecatoria Braila a dispus masura retinerii pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, fata de un tanar, in varsta de 23 de ani, cercetat penal pentru savarsirea infractiunilor de agresiune sexuala si ultraj contra bunelor moravuri.

In fapt, la data de 14.09.2018, un brailean, in varsta de 55 de ani, a sesizat faptul ca o persoana necunoscuta a agresat-o sexual pe sotia sa.

Politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, stabilind ca in timp ce femeia, in varsta de 49 de ani, se deplasa catre domiciliu, pe strada Unirii, din municipiu, o persoana necunoscuta si-a dat jos hainele si a agresat-o sexual.

Tanarul a fost depistat de politisti si condus la sediul politiei in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de agresiune sexuala si ultraj contra bunelor moravuri.

Judecatoria Braila a dispus masura retinerii pe baza de ordonanta pentru 24 de ore fata de tanar, acesta fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Tanarul urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>