Published On: mie, sept. 5th, 2018

Marti, au fost oprite in trafic si controlate, 34 de autovehicule

In cursul zilei de marti, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica si actele de comert.

Totodata, acestia au actionat si pentru constientizarea soferilor cu privire la riscurile la care se expun incalcând regulile de circulatie, in vederea salvarii de vieti si prevenirea accidentelor rutiere grave.

 Pe timpul activitatilor au fost controlate mai multe societati comerciale, legitimate 72 de persoane si oprite in trafic si controlate 34 de autovehicule, 24 dintre soferii acestora fiind testati cu aparatul etilotest.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 20 de sanctiuni contraventionale, dintre care 18 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 2 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor normde de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>