Published On: lun, sept. 3rd, 2018

Lovitura decisiva impotriva lui Dragnea a fost amanata / Tudose recunoaste ca nu toate lucrurile sunt roz la PSD

Deputatul PSD Braila, Mihai Tudose, fost premier al Guvernului Romaniei a facut declaratii dupa intalnirea deputatilor si senatorilor PSD care a avut loc la Constanta in weekendul trecut care arata ca lovitura decisiva impotriva lui Dragnea a fost, cel putin deocamdata, amanata!

Tudose insa nu a scapat ocazia sa se potioneze clar fata de cei care sustin ca PSD merge pe drumul cel bun si ca toate lucrurile sunt roz. „Daca cineva vine si spune ca in partid totul e in regula, ca a inflorit laleaua in glastra, soarele e in fereastra… nu este. Este un moment de inflexiune, s-au acumulat niste tensiuni, s-au spus niste lucruri, incercam sa vedem de aici incolo ce se intampla. E vina tuturor, a unor ca n-au spus cand trebuie, a altora ca n-au ascultat cand trebuie”, a spus Tudose.

Mai mult, fostul premier s-a referit si la un conflict similar pe care l-a avut cu Carmen Dan, pe care a si ironizat-o copios cand aceasta a sustinut ca a gasit microfoane in locuinta de serviciu. „Am avut un conflict cu Carmen Dan, tot o neintelegere de genul. Eu stiam ceva, ea sustinea altceva”, a spus Mihai Tudose.

Declaratiile lui Mihai Tudose arata ca tabara Firea, Tudose, Andronescu, Badalau nu are inca suficienta forta pentru a-l debarca pe Dragnea.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>