Published On: lun, sept. 17th, 2018

La Braila, cutitul nu taie gluga de ciocani / Taie americani!

Trei atacuri cu cutitul in mai putin de o luna. Ne-am intors de unde am plecat: la "orasul cutitarilor". Cu siguranta, declaratiile ametitului de Dragomir sunt soptite de Ionica Gusatu, cum ca ne face orasul de ras. Dar de ras ne faci tu, ba, ca tii in poala Politia Locala. Niste grasi care nu pot alerga nici macar dupa melci. Prin urmare, taci dracului din gura, ba Mareane!

Cand PSD a facut de cacao tot ATOP-ul sustinand, dupa spusele lui Gluga, ca "vom mentine" rata infractionalitatii, toti au sarit de cur in sus ca am ceva cu Politia.

N-am nimic cu Politia, dar cu unii politisti am, da, am! Cand se infoaie ei si sar in sus de la te mir ce si apoi cand Braila devine teatru de razboi ei sunt de negasit.

Ca interlopii au legaturi cu militienii stie toata lumea. Ca degeaba scriu ziarele despre legaturile suspecte dintre "oamenii legii" si "oamenii faradelegii" stiu toti. Chiar si ziaristii! cati dintre ei nu au ca surse interlopi? La schimb cu ce?

Cand filmezi o interventie de cacat a Politiei iei amenda. Da! Eu am platit destule. Dar cand cefele late se caca pe politisti, unul nu zice nimic.

Daca nu injunghiau niste americani, fie vorba intre noi cam derbedei, nici macar nu era o stire. Nu fac "pr" pentru militieni, dar americanii cu pricina au mai fost implicati intr-un scandal la o discoteca din judet. Atunci nu s-a lasat cu sange. Acum, da!

Si intr-un caz si in altul, Politia trebuia sa intervina si sa puna lucrurile in ordine. De ce? pentru ca si-a pierdut aceasta abilitate, pentru ca s-a dezobisnuit sa faca ceea ce trebuie.

De la cap pleaca totul. Seful Politiei trebuie sa fie in stare sa gestioneze aceasta situatie. Nu o face. Nici nu are cum, pentru ca nu a fost obisnuit decat sa asculte ordine. Mai mult sau mai putin legale!

Ba, Gluga, ai amendat ziaristi ca filmau militieni. Ai de gand sa faci ceva? Nu de alta, dar da-ti naibii demisia si lasa pe cineva priceput in locul tau!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>