Published On: mar, sept. 18th, 2018

In perioada 14 – 16 septembrie , politistii au verificat 18 unitati de invatamant si societati comerciale,legitimat 166 de persoane si oprite in trafic 122 de autovehicule

In perioada 14 – 16 septembrie , politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor si a unitatilor de invatamant, precum si a celor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Totdodata, acestia au actionat si pe linia respectarii prevederilor legale privind paza si securitatea obiectivelor asigurate cu paza proprie sau prin societati specializate de paza.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 18 de unitati de invatamant si societati comerciale, legitimate 166 de  persoane si oprite in trafic 122 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 42 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 42 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 25.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 34 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 7 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la un alt act normativ.

Totodata, in ziua de 14.09.2018, politistii din cadrul Biroului Proximitate au actionat pe raza municipiului, in special in zona scolilor, pentru prevenirea si combaterea absenteismului scolar.

Cu aceasta ocazie, au fost purtate discutii cu factorii de conducere ai unitatilor de invatamant pentru identificarea elevilor problema, in cauza, 6 elevi fiind consiliati.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>