Published On: mie, sept. 19th, 2018

In cursul zilei de luni,in urma actionarilor, politistii braileni au confiscat bunuri in valoare de 1500 de lei

In cursul zilei luni, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica si actele de comert.

Totodata, acestia au actionat si pentru constientizarea soferilor cu privire la riscurile la care se expun incalcand regulile de circulatie, in vederea salvarii de vieti si prevenirea accidentelor rutiere grave.

 Pe timpul activitatilor au fost controlate mai multe societati comerciale, legitimate 42 de persoane, oprite in trafic si controlate 32 de autovehicule.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 13 de sanctiuni contraventionale, dintre care 7 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 5 la Legea 12/1991 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si una la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor normde de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Ca masura complementara, politistii au confiscat bunuri in valoare de 1500 de lei.

           

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>