Published On: joi, sept. 6th, 2018

FESTIVALUL FLORILOR

Parcul Monument, va fi in perioada 7 – 9 septembrie 2018, locul de promenada pentru brailenii dornici sa vada ce le-au pregatit producatorii, la Festivalul Florilor, manifestare deja de traditie, ajunsa la a XIX-a editie.

Primaria, in calitate de organizator, ofera vizitatorilor mai multe puncte de atractie, in cele trei zile de desfasurare a festivalului: expozitie florala cu vanzare, concerte de muzica de promenada, muzica populara, muzica usoara si dans, terase cu diverse preparate culinare de sezon.

Atat sambata, 8 septembrie, cat si duminica, 9 septembrie vor avea loc doua reprezentatii ale teatrului MASCA cu spectacolul Strigatele Parisului.

STRIGATELE PARISULUI reda, cu ajutorul statuilor vivante, Parisul secolului XIX cu personajele sale colorate si zgomotoase, de la negustori, la artistii din Montmartre descrisi in operele lui Molière, Beaumarchais, Victor Hugo si Emile Zola.

Parisul acelei perioade era extrem de colorat atat in ceea ce priveste lumea din trasuri cat si mai ales lumea pe jos, acea multime care fosgaia de colo colo in cautarea a "quelque chose a manger" si care isi striga dorinta in gura mare incercand sa opreasca fie si pentru o secunda, fie si pentru o para multimea eleganta si dispretuitoare a trasurilor. Parisul acelor vremuri era zgomotos, plin de strigatele micilor negustori de tot felul si de toate cele, un fel de muzica a nevoii de a trai.

Deschiderea evenimentului are loc vineri, 7 septembrie, ora 10.00.

Va asteptam!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>