Published On: mie, sept. 5th, 2018

EXCLUSIVITATE / Mihai Tudose va candida la functia de presedinte al PSD Braila

Un pas important pentru normalitate, asa au catalogat sursele noastre candidatura fostului premier Mihai Tudose pentru functia de presedinte al Organizatiei Judetene a PSD Braila. Deputat cu state vechi in Parlamentul Romaniei, fost Ministru al Economiei, fost Prim Ministru al Guvernului Romaniei, Mihai Tudose este cea mai buna alegere pe care social-democratii braileni o puteau face. 

In ultimele zile, mai multi lideri ai PSD si-au manifestat sustinerea fata de Mihai Tudose si considera ca acesta este singurul care poate conduce filiala braileana a partidului. Sursele noastre sustin ca o majoritate covarsitoare, mai ales din randul primarilor PSD din judet, este de acord ca Mihai Tudose sa fie presedintele filialei judetene a PSD.

Prezenta lui Mihai Tudose la carma PSD Braila va aduce, sustin multi mebri PSD Braila, o stare de normalitate in randul partidului, va elimina disensiunile din partid si va garanta ca PSD va propune oameni cu adevarat de valoare la functiile pe care PSD le controleaza in Judetul Braila. Mai mult, Tudose merita aceasta functie nu numai pentru ca a fost singurul Prim Ministru al Guvernului Romaniei, dar si pentru ca pozitiile lui oficiale fata de deciziile luate in cadrul conducerii nationale ale partidului au fost indreptate spre binele celui care l-au ales.

Surse sigure au dezvaluit pentru Infobraila ca Mihai Tudose va fi sustinut atat de intens incat toti cei care se gandeau ca ar putea accede la aceasta functie sunt pe cale sa renunte la o confruntare directa cu acesta in cadrul Organizatiei Judetene a PSD Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>