Published On: mie, sept. 12th, 2018

Dragomir Antonela, locul I la categoria femei, etapa finala a Campionatului National de Tenis

In perioada 3 – 8 septembrie 2018, in municipiul Slobozia, judetul Ialomita, s-a desfasurat etapa finala a Campionatului National de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne.

Campionatul de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne se organizeaza pentru toate categoriile de personal salariat, in activitate, al ministerului, in competitie fiind angrenati 70 de participanti.

Concursul s-a desfasurat pe categorii de varsta pentru barbati, respectiv, pana in 35 de ani, 35 – 45 de ani si plus 45 de ani, iar la femei competitia s-a desfasurat in stil open. Startul a fost dat in ziua de 3 septembrie , cu festivitatea de deschidere si primele intreceri, care s-au derulat pana pe 8 septembrie , cand au avut loc ultimele activitati competitive si festivitatea de premiere.

 De la Inspectoratul de Politie Judetean Braila, a concurat inspector principal de politie Dragomir Antonela care a obtinut locul I la categoria femei.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>