Published On: Dum, sept. 16th, 2018

Doi baschetbalisti americani au fost injunghiati de interlopi, pe o terasa din Braila / Interlopul Dasaev este cautat de Politie

Baschetbalistii americani Darrell Bowie (25 de ani) si Joseph McClain (24 de ani), legitimati la ACS Cuza Sport Braila, au fost injunghiati in noaptea de sambata spre duminica la o terasa din oras! Starea lui McClain este stabila, insa mult mai grava este situatia lui Darrel Bowie, care a fost adus in aceasta dupa-amiaza cu un elicopter SMURD la Bucuresti. Medicii se pregatesc sa-l opereze din nou, acesta avand plagi injunghiate la plamani si intestine.

Originar din Milwaukee, statul Wisconsin, Darrell Bowie are 25 de ani si a ajuns la Braila in 2017, dupa ce mai jucase la Northern Illinois, in SUA. Are 100 kg si 198 cm. A jucat in NCAA la Illinois si Iowa State, fiind jucator de baza la ambele. Inainte de a venit la Braila a evoluat in Thailanda, la Kabayan Pilipinas, unde a avut o medie de peste 23 de puncte pe meci.

Joseph McClain s-a nascut la Philadelphia, statul Pennsylvania,  iar pe 12 august a implinit 24 de ani. Acesta si-a inceput cariera la Esperanza Academy, iar in tinerete a mai jucat fotbal, dar si baseball. Are 90kg si 194 cm. Vorbeste engleza si spaniola si are dubla cetatenie, americana si liberiana. Face parte din Biserica Misionara Baptista. A jucat pentru nationala Liberiei, iar la Colegiul Bluefield din Delaware a evoluat sub comanda fostilor jucatori din NBA Richard Morgan si Keith Jennings.

Ambii fusesera transferati de clubul din Braila in aceasta vara, dar aventura lor in Romania se va incheia cu siguranta dupa nefericitul incident, ei solicitand deja sa revina in SUA. Mai mult, toti strainii de la ACS Cuza Sport Braila au cerut sa plece de la echipa!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>