Published On: mie, sept. 19th, 2018

Dintr-o eroare, Dan Marcu, seful SCCO, a fost pus intr-o ipostaza gresita

Share This
Tags

In timp ce realizam o documentare privind un furt de proportii produs la CET Braila, care pierduse kilometri intregi de teava de termoficare, m-am aflat in casa unui interlop care se afla acum in alta tara. In timpul discutiilor mi-a fost prezentata o persoana drept Dan Marcu, seful SCCO Braila, care urma sa imi livreze mai multe informatii despre subiectul care ma interesa si in care exista posibilitatea sa fie implicate nume grele din Braila.

Referindu-ma la acea intalnire, am facut un comentariu pentru un ziar local in care am povestit intamplarea. Din nefericire, in urma unor verificari suplimentare, am constatat ca persoana care-mi fusese prezentata nu era Dan Marcu, ci altcineva.

Este regratabil faptul ca Marcu, dar si eu, am fost pusi in aceasta situatie, motiv pentru care ii prezint scuze publice.

Reamintesc insa faptul ca lucrurile nu vor ramane asa, ca imi voi continua anchetele despre lumea interlopa folosind, ca orice alt ziarist, toate sursele de informatie care sunt dispuse sa contribuie pentru eliminarea acestui flagel.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>