Published On: mar, sept. 4th, 2018

Cutitarul din Braila/ Arestat pentru tentativa de omor

Un barbat, in varsta de 43 de ani, din Braila, banuit de injunghierea unui tanar de 22 de ani,a fost depistat de politistii braileni, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 30 august , ora 21:00, politistii braileni au fost sesizati cu privire la faptul ca un tanar a fost injunghiat pe Calea Galati.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca persoana in cauza a fost injunghiata cu un obiect taietor-intepator in zona abdomenului.

Aceasta fost internata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, fiindu-i pusa viata in primejdie.

La surt timp politistii l-au identificat si depistat pe un barbat, in varsta de 43 de ani, din Braila, banuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul Politiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la omor.

Braileanul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru o perioada de 24 ore si prezentat instantei, care a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile.

Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>