Published On: mie, sept. 5th, 2018

Antrenorul parintilor vine la Braila Mall! / Copiii fericiti au parinti priceputi la joaca!

Esti un parinte care nu ştie ce jocuri sa mai inventeze ca sa petreaca distractiv si educativ timpul pe care il are cu copilul sau? Relaxeaza-te si vino sa o cunosti pe Mirela Retegan, Antrenorul parintilor si Fondator al Fenomenului Zurli pe 7 septembie, de la ora 18.00, la Braila Mall.

Aceasta va aborda subiecte care ii vor scoate din impas pe parintii cu copii de la 0 la 14 ani. Accesul este GRATUIT, pe baza de inscriere la Biroul de Informatii Braila Mall (numar de telefon: 0339 110840).

Printre temele ce vor fi atinse in cadrul evenimentului se numara:

Copilul are nevoie de toata atentia si dragostea ta. Cum il faci sa se simta iubit si apreciat?

Cum il faci pe cel mic sa nu se teama de tine, sa fie sincer si deschis, sa nu iti ascunda nimic?

Dimineata e pentru majoritatea parintilor un chin, intrucat cel mic nu vrea nicicum sa se trezeasca. Cum sa-ti trezesti copilul fara nervi?

Cum ii organizezi copilului o petrecere de ziua lui, daca nu ai buget? Cum ii faci si alte surprize, pe care sa le tina minte toata viata?

Cum sa transformi statul in trafic in timp de joaca cu copilul tau, fara stres si fara nervi?

Hai sa te antrenezi pentru copilul tau la cel mai asteptat eveniment de parenting din oras!

De ce? Pentru ca Mirela iubeste cel mai mult pe aceasta lume copiii. S-a folosit de cei peste 25 de ani de experienta de organizat activitati pentru ei (din care 17 ca mama) pentru a crea SUPERJOCURI reunite cu drag in cartea „Mami, tati – joaca-te cu mine!”, pe care peste 10.000 de parinti o tin la indemana in cele mai neasteptate situatii sau CD-ul „Jocuri de jucat in trafic” pentru cei care petrec multe ore cu copiii in masina. In slujba parintilor, in 2016, Mirela a lansat cartea „Pledoarie pentru mami si tati”, un success chiar inainte de lansare cu precomenzi de 1000 de exemplare. De aici pana la Antrenorul parintilor nu a mai fost decat un telefon: “Nu vrei sa fii antrenorul meu?”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>