Published On: mie, sept. 19th, 2018

4 filme pe care le vedem in IMAX sau 4DX toamna aceasta

„The Predator”, „Venom”, „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, „The Nutcracker and The Four Realms”

La 30 de ani de la actiunea din primul film al seriei „The Predator”, vanatorii cei mai letali ai universului revin, si nu oricum, pregatiti sa invadeze marile ecrane. Filmul de acum nu este un reboot, ci o continuare a celebrei francize SF: „E o incercare de a face ceva – aceeasi lume, acelasi univers, dar 30 de ani mai tarziu”, explica Shane Black, regizorul si scriitorul filmului.

Universul este acelasi, insa ecranul de cinema pe care poti urmari spectaculoasa productie nu mai este la fel. Acum poti vedea filmul pe cel mai mare ecran de cinema curbat din tara – in format IMAX, pentru o experienta cinematografica dincolo de limitele imaginatiei. Misterioasele creaturi care au inlocuit vechiul Predator, mai mari, mai puternice si mai terifiante decat oricand sunt pregatite sa acapareze ecranul de 23 metri inaltime si 25 metri latime, iar sunetul puternic al Predatorului Suprem iti va patrunde „pana in oase”.

Pentru o vizionare si mai intensa, poti urmari filmul in format 4DX. Vei trai filmul la intensitate maxima si vei simti pe pielea ta, la propriu, aventura echipajului de ex-soldati – Casey, McKenna, Williams si Sapir, singurele persoane care au forta de a lupta impotriva invadatorilor. Scaunele mobile, perfect sincronizate cu actiunea de pe ecran, si efectele speciale de vant, apa, aer, ceata sau mirosuri te vor transpune in mijlocul luptei, pentru o experienta cinematografica extrema.

Filmul este disponibil in cinematografe incepand cu 14 septembrie, in format 3D, IMAX 3D si 4DX 3D.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>