Published On: mar, aug. 7th, 2018

Zilele Brailei se anunta la fel de explozive ca cele de anul trecut

Anul trecut, zilele Brailei, s-au ridicat la un alt nivel comparativ cu anii precedenti, motiv pentru care edilul sef, Marian Dragomir, isi doreste ca spectacolele pregatite in perioada 10-15 august sa fie la un nivel si mai ridicat si pe gustul brailenilor.

Se anunta cateva zile incendiare in care brailenii vor avea parte de multe surprize cu ocazia Zilelor Orasului.

Conform graficii prezentate de edilul sef, in perioada 10-12 august va avea loc parada portului popular si Festivalul National de Folclor Lina Chiralina.

Duminica, brailenii se vor delecta pe ritmuri de concert, unde, vor defila pe scena Esplanadei formatia “The Motans”, in deschidere, iar pe final toate privirile le va atrage Stefan Banica Jr.

In ziua de luni, pe faleza Dunarii, va evolua cunoscuta cantareata Ruby, intr-un concert exploziv.

Marti, show-ul ce iti va  incinge talpile va fi facut de cantareata Alina Eremia.

In data de 15 august, concertul se va ridica la cote inalte atunci cand in deschidere, pe scena, va urca Irina Rimes, cea care recent a intrat la o emisiune foarte urmarita in Romania (Vocea Romaniei).

Zilele Orasului Braila se vor incheia tarziu in noapte, odata cu intrarea in scena a cunoscutului cantaret Smiley. Toata lumea cunoaste faptul ca aceste concerte live ale lui Smiley, ridica de pe scaun si cel mai in varsta cetatean. Spectacolul de artificii va urma imediat dupa prestatia cantaretului.

Edilul sef a tinut sa precizeze ca primaria Braila are cele mai scazute cheltuieli la organizarea evenimentelor, deoarece Casa de Cultura incheie contracte direct cu impresarii artistilor.

“Aceste lucruri nu ne-au costat foarte mult. Daca o sa urmariti toate statisticile facute la nivel national de organizatiile care se ocupa de lucrurile acestea, cu banii cheltuiti de primarii pentru astfel de spectacole, o sa vedeti ca Primaria Municipiului Braila, la fel ca la toate evenimentele organizate de Craciun, are cele mai mici cheltuieli din tara. Asta ca urmare a faptului ca noi nu organizam aceste evenimente prin intermediul unor societati private, care isi pun profit sau alte cheltuieli suplimentare, ci organizam totul prin Casa de Cultura a Primariei Municipiului Braila, iar contractele se incheie direct cu impresarii artistilor fara intermediari”, a declarat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>