Published On: joi, aug. 23rd, 2018

Vezi aici ce a facut un brailean dupa ce a lovit masina cuiva in parcare / Gestul sau a impresionat sute de oameni

gest_apreciat_brailean_infobrailaUn brailean a accidentat usor o masina aflata intr-o parcare. Imediat dupa producerea evenimentului, i-a lasat proprietarului masinii un bilet in parbriz cu numarul sau de telefon, pentru a rezolva amiabil cele petrecute.

Mai mult, a publicat si pe o retea de socializare povestea, rugandu-l pe cel cu masina avariata sa-l caute. "Colegu, scrie-mi urgent. Ti-am lovit masina. Ti-am lasat numarul in geam", a scris acesta. La cateva ore dupa postarea anuntului, acesta a confirmat ca problema s-a rezolvat: "Am vorbit cu proprietarul si totul este bine se rezolva am tinut sa fac asa ceva pentru ca asta este corect pentru ca fiecare orice masina ar fii este bunul lui si nu mi se pare corect sa lovești si sa pleci. Sper daca voi patii asa ceva sa se procedeze la fel. Daca nu, asta e!"

Modul in care a procedat i-a adus sute de felicitari din partea internautilor care au vazut postarea, gestul absolut normal al braileanului impresionandu-i placut!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>