Published On: vin, aug. 24th, 2018

Un minor a furat masina unui localnic

La data de 23 august, politistii braileni l-au depistat, in flagrant, pe raza localitatii Vultureni, pe un minor de 17 de ani in timp ce conducea, fara a avea permis, un autoturism furat.

La data de 23 august, in jurul orei 22:30, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Faurei l-au depistat pe un minor de 17 ani, din satul Vultureni, comuna Ciresu, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii, fara a poseda permis de conducere.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au constatat ca tanarul tocmai sustrasese autoturismul in cauza de la un localnic de 25 ani, care lasase vehiculul stationat pe strada, cu cheile in contact.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a  unui vehicul fara a poseda permis de conducere si furt in scop de folosinta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>