Published On: mie, aug. 8th, 2018

Transferul lui Jubal la FCSB e rezolvat

Gigi Becali a anuntat, marti, ca a rezolvat transferul fundasului central de la Arouca, Jubal in varsta de 24 de ani, pe care are de gand sa-l foloseasca inca din meciul cu Gaz Metan Medias, de duminica, 12 august.

“Eu nu stiu cum il cheama. Sa vedem, ei au spus ca da, ca maine vine si jucatorul si semnam maine. Dam niste bani, 200.000-300.000 de euro, am negociat salariul lui, pleaca de la 180.000 si ajunge la 220.000 de euro pe an. Eu nu l-am vazut, merg pe mana lui MM. Intra direct in meciul cu Gaz Metan. Dica abia asteapta”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport.

Vestea e una proasta pentru Mihai Balasa care-si va pierde postul din primul 11.

Mihai Balasa l-a enervat teribil pe Gigi Becali prin prestatiile sale, ezitant in multe dintre partidele jucate pana acum.

Omul de afaceri a decis ca fostul capitan va privi de pe banca de rezerva cuplul Planic-Jubar, acesta spune ca nu-si explica scaderea evidenta din jocul lui Balasa, pe care-l acuza ca, alaturi de Coman si Tanase, formeaza “grupul organizat al fumatorilor de la FCSB”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>