Published On: lun, aug. 27th, 2018

Somatii pentru detinatorii de garaje

Primaria Braila, atentioneaza detinatorii de garaje sa elibereze domeniul public pentru a permite proiectelor de amenajare cu parcari noi, sa fie puse in aplicare.

Atentionari, au primit in momentul de fata detinatorii de garaje din doua cartiere din Braila, mai exact, in cartierul Obor si in cartierul Marna din apropierea garii CFR.

Peste 60 de garaje vor trebui desfiintate pentru a initia procesul de amenajare a unor loturi de parcari licitat de Primarie.

Propietarii acestor garaje au fost somati ca pana pe data de 15 septembrie sa elibereze domeniul public.

Daca nu se vor conforma somatiilor, garajele vor fi ridicate de Serviciul de Utilitate Publica, Administrare si Gospodarire Locala (SUPAGL) si mutate in incinta fostei autobaze BRAICAR de pe Sos. Ramnicu Sarat.

Cei care vor dori sa le recupereze, vor trebui sa achite contravaloarea transportului.

Cum era de asteptat, printre braileni au aparut nemultumiri si critici la adresa Primariei, deoarece oamenii spun ca au incheiat un contract cu municipalitatea in luna ianuarie, anul curent, pentru o perioada de patru ani, pentru amplasarea respectivului garaj pe domeniul public.

Oamenii au mai spus ca nu li se pare normal si firesc ca dupa doar cateva luni sa fie anuntati ca acel contract nu mai este autentic.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>