Published On: vin, aug. 10th, 2018

Sofer neatent accidentand trei persoane pe DE 87

Share This
Tags

La data de 08.08.2018, ora 18:22, un barbat de 56 de ani, din judetul Buzau, in timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor si o semiremorca cisterna, pe DE 87, dinspre localitateaSendreni catre Baldovinesti, pe fondul neatentiei in conducere, nu a pastrat distanta suficienta fata de autoturismul care circula in fata sa, condus de un galatean, in varsta de 41 de ani, care a oprit pentru a vira stanga, pe DC 4, catre Vadeni, acrosandu-l din spate.

Dupa impact, autoturismul a fost proiectat intr-un vehicul care venea din sens opus si care era condus de o soferita de 38 de ani, din judetul Neamt.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a trei persoane din ultimul vehicul, soferita si doi pasageri, cu varste de 12, respectiv 46 de ani, care au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, doar conducatoarea auto ramanand internata.

Cei trei conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>