Published On: mar, aug. 28th, 2018

Se vor retipari in totalitate manualele de geografie

Ministerul Educatiei Nationale a decis sa solicite Editurii Didactice si Pedagogice (EDP) retiparirea in totalitate a manualului de Geografie pentru clasa a VI-a. In acest caz, toate costurile vor fi suportate de EDP, care isi rezerva dreptul de a ii actiona in instanta pe cei vinovati pentru daunele aduse.

Precizam ca decizia de retiparire a manualelor de Geografie pentru clasa a VI-a vine dupa o analiza amanuntita, in urma careia s-a constatat ca multiplele erori nu pot fi corectate printr-o simpla erata.

Noile manuale vor fi trimise in scoli in cel mai scurt timp posibil.

Varianta digitala corectata a manualului de Geografie de clasa a VI-a va fi postata pe platforma manuale.edu.ro in cursul acestei saptamani, astfel incat sa poata fi folosita de elevi si profesori din prima zi de scoala.

Ministerul Educatiei Nationale a intreprins pana acum toate demersurile si a folosit toate parghiile legale necesare pentru a asigura manuale noi pentru inceputul anului scolar 2018-2019.

In acest moment, procedura de tiparire a manualelor este in derulare si nu este blocata, asa cum s-a intamplat in nenumarate randuri in anii precedenti, atunci cand achizitia de manuale scolare a fost mult intarziata din cauza contestatiilor.

Comentarii

comentariu

About the Author