Published On: mar, aug. 28th, 2018

Scandal in zona unei benzinarii de pe Dorobanti

In noapte de 25 spre 26 august, patru braileni au fost condusi la sediul Politiei pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Unul dintre acestia este cercetat penal pentru distrugere si ultraj.

La ora 23:50, in urma unor sesizari telefonice cu privire la tulburarea ordinii si linistii publice, politistii s-au deplasat in zona unui peco de pe Bulevardul Dorobantilor.

La fata locului au fost identificati patru barbati, cu varste cuprinse intre 23 si 48 de ani, din Braila, care tulburau linistea locuitorilor, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acestia nu s-au supus masurilor de ordine, fiind necesara interventia politistilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si a jandarmilor.

Toti patru au fost condusi la sediul Politiei Municipiului Braila.

Doi dintre barbati, cu varste de 37 si 48 de ani, au devenit agresivi fizic si verbal, fiind imobilizati si incatusati.

De asemenea, braileanul de 37 de ani le-a adresat amenintari cu moartea organelor de politie, iar pe holul unitatii a lovit cu piciorul usa unei camere, provocand distrugeri prin spargerea acesteia.  

Fiind un pericol atat pentru sine, cat si pentru alte persoane, barbatul a fost internat la spitalul de psihiatrie.

Toti cei patru braileni au fost sanctionati contraventional cu amenzi cuprinse intre 2.000 si 4.500 de lei, in conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Totodata, pe numele barbatului de 37 de ani a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj si distrugere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>